אודות
אחרי יותר מ-18 שנה בתחום האירועים ואני עדיין מצליח להתרגש. כל ערב מחדש הרגש צף בכל אירוע כאילו היה הראשון, החשמל באוויר בסיום כל ברכה וברכה
מתחת לחופה, הצמרמורת כאשר נותנים כבוד ל"זקני השבט" לברך…
העיניים הנוצצות של קרובי המשפחה והחברים ברגע האמת
והשלב בו הוא מרים את ההינומה…… ומבטיהם נפגשים.
פעימות הלב נשמעות מרחוק והזמן עוצר מלכת…עור ברווז כבר אמרתי?
מי אני?
גדלתי והתחנכתי במילאנו ובפריס, את צעדיי הראשונים במטבח התחלתי בגיל 6 על שרפרף, מכין מיני קיש לורן או כרובית ברוטב בשאמל…
אחרי שירותי הצבאי נסעתי ללמוד בבה"ס הגבוהה לניהול וגסטרונומיה של השף פול בוקיוז שבליון, דבר אשר נתן לי כרטיס כניסה למסעדות מעוטרות בכוכבי מישלין.
עבדתי במשך מספר שנים בשניים מהמסעדות המוכרות בריביירה הצרפתית –בקרלטון שבקאן ובנגרסקו שבניס.
משחזרתי ארצה, התחלתי את דרכי בהקמה וניהול קייטרינג בוטיק, תחילה בבתים פרטיים- מה שהפך במהירה לעבודה מול עשרות גורמים בעת ובעונה אחת, ואחריות על המון עובדים בו זמנית והכל בתנאי לחץ כבדים.
לוגיסטיקה הפכה לשמי האמצעי וספקים מכל התחומים ביקשו לחבור אלי ולשתף פעולה.
משהבנתי כי הכיוון שלי הוא ניהול והפקה מלאה של האירועים התחלתי לעבוד במתחם
אירועים כמנהל מכירות, נשאבתי מהר מאוד להפקה הכוללת- להתאים לכל לקוח את הצלם והתקליטן שבדיוק אותו הם חיפשו ומעל הכל לייעץ לכל זוג וזוג בבחירת תפריט ולהתאימו לקהל היעד שלהם- פשוט פרחתי.
הכרתי בדרך אנשים מדהימים (חלקם אף הפכו לחברים של ממש ורובם בקשר עימי עד היום),
נקלעתי לסיטואציות ייחודיות, המון צחוק ולעתים גם קצת עצב, השלמתי בין בני זוג יומיים לפני החתונה (לא מעט פעמים) והפכתי לבן בית, לפחות בלב אצל אלפי אנשים… אני מבטיח בעתיד לכתוב ספר
אבל הריגוש והאדרנלין נותנים לי את הכח להמשיך…
אחרי שנים "תחת קורת גג אחת" החלטתי שאני רוצה לעזור יותר… עם יותר אפשרויות, יותר מקומות, יותר סגנונות ולהגיע לכמה שיותר לבבות, מכאן נולד הרעיון של All In One Production